Vervoerders

Sendy koppelen

Uitleg over de koppeling tussen Sendy en ShopLinkr

Laatste update op 13 augustus 2023

Sendy koppelen aan ShopLinkr

  1. Login op je Sendy account.

  2. Klik linksboven op “Mijn Sendy”.

  1. Klik vervolgens op “Personal access tokens”.

  1. Klik op “Token toevoegen”.

  1. Vul nu een naam in, bijvoorbeeld “ShopLinkr” en klik op “Opslaan”.

  1. Je krijgt nu je “Personal access token”, houd deze bij de hand.

  2. Ga vervolgens in ShopLinkr naar “Instellingen" —> "Vervoerders” en klik op “Verbind vervoerder”.

  1. Selecteer als type “Sendy”.

  2. Vul vervolgens de “Personal access token” in die je in stap 5 & 6 hebt gekregen en moest bewaren.

  3. Selecteer vervolgens je “shop”.

  4. Klik op “Koppelen”.

De bezorgopties van alle openstaande bestellingen zullen opnieuw worden opgehaald, dit kan enkele minuten duren.

Vanaf dit moment is ShopLinkr de enige plaats waar je voortaan je verzendlabels hoeft aan te maken.