DPD koppelen

Uitleg over de koppeling tussen DPD en ShopLinkr

Laatste update op 21 augustus 2023

Let op: Deze koppeling is enkel functioneel indien je een eigen contract hebt afgesloten met DPD. Indien je nog geen contract hebt met DPD, verzoeken we je contact op te nemen met hun salesafdeling.

Volg de onderstaande stappen om een koppeling tussen DPD en ShopLinkr tot stand te brengen. Voor deze procedure is geen technische kennis vereist. De eerste stap omvat het verkrijgen van de Shipper WS gegevens bij de CustomerIT afdeling van DPD. Je kunt hen bereiken via customerit@dpd.nl, waarbij je een gebruikersnaam en wachtwoord zult ontvangen.

DPD koppelen aan ShopLinkr

1. Ga in ShopLinkr naar “Instellingen" —> "Vervoerders” en klik op “Verbind vervoerder”.

1. Selecteer als type “DPD”.

2. Vul vervolgens de “gebruikersnaam” en het “wachtwoord” in van je DPD account.

3. Vul je adres gegevens in, vanuit dit adres zullen de verzendlabels worden verzonden.

4. Klik op “Koppelen”.