Vervoerders

MyParcel koppelen

Uitleg over de koppeling tussen MyParcel en ShopLinkr

Laatste update op 13 augustus 2023

MyParcel koppelen aan ShopLinkr

  1. Login op je MyParcel account.

  2. Klik linksonder op “Shopinstellingen” en dan op “Algemeen”.

  1. Kopieer de API key.

  1. Ga vervolgens in ShopLinkr naar “Instellingen" —> "Vervoerders” en klik op “Verbind vervoerder”.

  1. Selecteer “MyParcel”.

  2. Vul vervolgens de “Public key” in die je in stap 3 hebt gekopieerd, zorg ervoor dat je geen spaties of enters ingevuld!

  3. Klik op “Koppelen”.

De bezorgopties van alle openstaande bestellingen zullen opnieuw worden opgehaald, dit kan enkele minuten duren.

Vanaf dit moment is ShopLinkr de enige plaats waar je voortaan je verzendlabels hoeft aan te maken.