Innosend koppelen

Uitleg over de koppeling tussen Innosend en ShopLinkr

Laatste update op 28 mei 2024

Volg de onderstaande stappen om een koppeling tussen Innosend en ShopLinkr tot stand te brengen. Voor deze koppeling is geen technische kennis vereist.

Innosend koppelen aan ShopLinkr

Login op je Innosend account.

1. Klik rechtsboven op je naam en dan op “Instellingen”.

2. Klik links vervolgens op “Shops”.

3. Selecteer vervolgens “Integratie”.

4. Klik op “Koppelen”.

5. Je krijgt nu je “API Key” en "API Secret ", houd deze bij de hand.

6. Ga in ShopLinkr naar “Instellingen" —> "Vervoerders” en klik op “Verbind vervoerder”.

1. Selecteer als type “Innosend”.

1. Vul vervolgens de “API Key” en "API Secret " in van je Innosend account, die je in stap 5 hebt gekregen.

2. Klik op “Koppelen”.