Verkoopkanalen

WooCommerce koppelen

Uitleg over de koppeling tussen WooCommerce en ShopLinkr

Laatste update op 13 augustus 2023

Voordat je WooCommerce gaat koppelen

Om alle producten in te laden van je WooCommerce webshop moet elk product een SKU code hebben en ingevuld zijn bij het 'SKU' veld.

Als je de “EAN for WooCommerce” plugin gebruikt kun je ook de EAN codes invullen in WooCommerce. Als een product geen EAN code heeft, wordt standaard het SKU veld gebruikt als EAN code in ShopLinkr.

WooCommerce koppelen aan ShopLinkr

1. Ga in ShopLinkr naar “Instellingen" —> "Verkoopkanalen” en klik op “Verkoopkanaal koppelen”.

1. Selecteer als type “WooCommerce”.

2. Vul bij “WooCommerce url” de url in van je WooCommerce website, bijvoorbeeld: https://shoplinkr.com. Let op: bij sommige websites is www vereist in combinatie met https, dit verschilt per WooCommerce site.

3. Klik vervolgens op “Koppelen”.

4. Klik nu op “Approve”.

Alle informatie zal worden geïmporteerd en de voorraad zal worden aangepast naar de voorraad die staat in ShopLinkr, mits het product al bestaat.

Vanaf dit moment is ShopLinkr de enige plaats waar je voortaan je voorraad hoeft aan te passen.