Verkoopkanalen

Bol.com koppelen

Uitleg over de koppeling tussen Bol.com en ShopLinkr

Laatste update op 13 augustus 2023

1. Login op je partner account.

2. Klik op je verkopernaam en klik dan op “instellingen”.

1. Klik linksonder in op “Diensten” gevolgd door “API instellingen”.

1. Scroll vervolgens naar “Client credentials voor de Retailer API” en klik op “Aanmaken”.

1. Vul vervolgens een naam in, bijvoorbeeld “ShopLinkr” en klik op “Aanmaken”.

1. Ga vervolgens in ShopLinkr naar “Instellingen" —> "Verkoopkanalen” en klik op “Verkoopkanaal koppelen”.

1. Selecteer als type “bol.com”.

2. Vul vervolgens de “client key” en “client secret” in die je van bol.com hebt gekregen, zorg ervoor dat er geen spaties of enters worden ingevuld!!

1. Klik op “Koppelen”.

Alle informatie zal worden geïmporteerd en de voorraad zal worden aangepast naar de voorraad die staat in ShopLinkr, mits het product al bestaat.

Vanaf dit moment is ShopLinkr de enige plaats waar je voortaan je voorraad hoeft aan te passen.