Aan de Slag

Plan een demo in

Kom je er toch nog niet helemaal zelf uit, of zou je er een keer samen naar willen kijken? Plan dan nu een demo in!

Laatste update op 13 augustus 2023

Benieuwd naar hoe ShopLinkr jouw voorraad & bestelprocess naar een hoger niveau kan tillen? Wil je zien hoe onze krachtige tools en functies je kunnen helpen om je voorraad, bestellingen en verzendingen efficiënt te beheren? Dan is een demo inplannen de perfecte manier om kennis te maken!

Waarom een Demo?

Een demo is de ideale gelegenheid om ShopLinkr in actie te zien voordat je je definitieve beslissing neemt. Het is een vrijblijvende, interactieve sessie waarbij we samen door de software navigeren. We zullen al je vragen beantwoorden en je laten zien hoe je het maximale uit ShopLinkr kunt halen.

Hoe plan je een demo in?

Het inplannen van een demo is eenvoudig. Door op deze link te klikken kun je eenvoudig een datum & tijd kiezen. Je krijgt vervolgens automatisch een link om deel te nemen aan Google Meet.

Hopelijk zien we je snel!