Aan de Slag

Locatiebeheer

Maak de locaties binnen je magazijn inzichtelijk.

Laatste update op 11 februari 2024

Met deze feature kun je locaties aanmaken waar je producten in je magazijn liggen. Je kunt een hiërarchie aanmaken van locaties en hier producten aan koppelen.

Je ziet vervolgens op de bestellingen pagina en in de pick & pack lijst waar je het product moet picken in je magazijn, super handig! Ook kun je zien op welke locatie welke producten liggen, zo heb je een optimaal overzicht over jouw voorraad!

LET OP: Je moet deze feature aanzetten in de instellingen onder “Mijn bedrijf”.