Account

Een abonnement starten

Een abonnement starten is eenvoudig en zo geregeld!

Laatste update op 13 augustus 2023

Een abonnement starten is erg eenvoudig en is binnen 5 minuten geregeld!

Heb je nog geen account bij ShopLinkr

Maak dan snel een account aan. Dit kun je doen door hier te klikken. Je kunt de eerste 14 dagen geheel gratis gebruik maken van het platform, zonder je betaalgegevens achter te laten. Super fijn!

Ik heb al een account

Super, je hebt nu alles wat je nodig hebt om een account aan te maken!

Klik linksonder op je naam en klik op "Mijn abonnement". Hier kun je erg eenvoudig je betaalgegevens koppelen. Zodra je proefperiode is verlopen zal je abonnement automatisch ingaan. Er gaat nu niks verloren, al je voorraad, bestellingen etc blijven behouden en je kunt direct doorgaan waar je gebleven bent!